Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všetkým.

Miesto toho, aby si evolucionista priznal, že neodarwinistickým mýtom iba verí a sú to skôr dezinformácie, radšej osočuje oponenta, ktorý na túto skutočnosť poukazuje. Rovnako sa prejavujú aj Ruská armáda trollov https://row.sk/iR6u2 ...Za posledných 5 rokov mám s nimi mnoho skúseností z iného fóra. Donemoty to opakuje svoju propagandu ako pokazený ruský gramofón. :-)

0 2
možnosti
KT

Chce-li někdo diskutovat s panem Milošem Pobežalem, měl by se nejprve podívat na jeho osobní web skromně nazvaný "Pravdivý popis světa" (https://tlg.estranky.sk/).

Obecně diskuse s tímhle týpkem z jeho strany obvykle překypuje logickými klamy, obstrukcemi a úhybnými manévry, ze kterých ovšem velmi rád obviňuje své oponenty. Chcete-li ovšem trénovat diskusi s šílencem, pak lepšího pravděpodobně nenajdete.

0 0
možnosti
Foto

Karel Tejkal Vidím, že údené slede chutia aj vám. Miesto reakcie k meritu veci radšej svoje nedostatky premietate na oponenta. Argumentačné klamy ad hominem a red herring. Projekcia. https://row.sk/z2KvN

0 2
možnosti
JZ

Nevážený pane Tejkale. Vaše trvale nutkavá potřeba zatáhnout mě či jiného kreacionistu do diskuse s vámi mi rýsuje konkrétní obraz toho, co přesně znaemná v praxi OCD (Obsedantně kompulzivní porucha).

Váš další výplod jen znovu potvrzuje to, co už dávno vím. S beránčí tváří tu naivně porovnáváte nějaké součty výroků, ale pouze z jednoho vašeho blábolu.

To si však špatně vykládáte. Pokud jsem mluvil o stoce vašich urážlivých slátanin, mluvil jsem o VŠECH vašich článcích. Jestliže jsem já tenhle smradlavý blog navštívil jednou dvakrát do roka, pak ta vaše čísla budou rázem vypadat úplně jinak.

Je pravdou, že tím posledním (experimentálním) pobytem zde jsem skóre poněkud změnil, ale to byl záměr a z celkového pohledu je to pořád velký nepoměr. Vy nás urážíte a zesměšňujete už více než 10 let Tejkale.

Kdybyste toho byl schopen, řekl bych vám, abyste se vzpamatoval. Už dávno vím, že toho schopen nejste. Takhle vám tedy jen řeknu, že jste celkově nemocný člověk a jako takového vás dokonce i chápu.

1 4
možnosti

Ale je vidět, že mu to funguje. Vždyť už vás do diskuze dostal. Vaše nutkavá potřeba se za každou cenu vyjádřit vás zradila. Opět navíc lžete: na Tejkalovy blogy chodíte pravidelně, pak je citujete na svém prolhaném webu a čas od času přispíváte i do diskuze. Důkazem toho je, jak zarytě sedíte nejenom nad touto diskuzí, ale i nad tou pod minulým článkem pana Tejkala. To už bylo vícekrát než “dvakrát do roka”, leda byste si to vybral na mnoho let dopředu a už se tu hodně dlouho neukážete.

2 0
možnosti
JT

J43i82r29i 89T22i33c74h69y

24. 10. 2019 23:56

Co to je kreacionisticky?! Kretensky? Nebo tvorivy?

0 0
možnosti
KT

Kreacionisté jako pan Zelinka, krom toho, že popírají evoluci, věří na vesmír starý dohromady asi 6000 let a na biblickou potopu, která měla Zemi zaplavit někdy před cca 4500 lety. Zanedbám-li jejich inovativní slovní, tvořiví zrovna nejsou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik