Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je na místě si připomenout, čemu věří pan Zelinka, který mě nazývá fanatikem a domnívá se, že potřebuji lékařskou pomoc. Takže...

Pan Zelinka (a jemu podobní) ± věří, že první kapitoly bible věrně popisují počátek dějin světa a lidstva. Svět byl stvořen za šest dní přibližně před šesti tisíci lety. Do bezvědomí pravdivý je příběh Adama a Evy, jehož součástí je pád do hříchu. Dinosauři byli současníky lidí a před pádem do hříchu se Tyranosaurus živil ovocem a zeleninou. Původně dokonalý svět asi po 1500 letech od stvoření zparchantěl a hříchy lidstva bylo nezbytné i s polovinou biosféry vytrestat celosvětovou potopou, po které zde máme miliardy důkazů. Atd. A evoluční teorie, radiometrické datování a kosmologie velkého třesku jsou fuj fuj fuj.

0 0
možnosti

Dotazník.

Odpovězte, zda následující text napsal:

a) fanatický evolučník a velkotřeskař šířící nenávist,

b) kreacionista šířící křesťanskou lásku.

to , ze kte je pologramotne idividuum, ktere nezvladá zakladni poctarske ukoly zaka 1. tridy skol obecnich a kdysi mozna , ze i skol zvlastnich ,vsak lze prohlasit již ted.

nebot jedna(sestka) + jedna(sestka) = dve(sestky), nikoli , jak se tento pry VYSTUDOVANY MATEMATIK A FYZIK(sic!!!) domniva tri. Zde bych skutecne jeho profesi hadal spise na onu obsluhu ho.vnocucu, nebot neverim, ze tento stat a jeho skolstvi by bylo na tom az zase tak spatne. zano

0 0
možnosti

Na tomto blogu se zasévá a pečlivě pěstuje ostrá nenávist k lidem jiného světonázoru. Je to znakem neschopnosti přijmout běžný fakt lidské rozmanitosti.

Vaše nenávist (a všech vám podobným) nakonec přináší své ovoce v celém světě, ve formě vyvražďování křesťanů - naposledy ve Srí Lance.

https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/502987-sest-explozi-behem-pul-hodiny-obeti-na-sri-lance-je-uz-138.html

Je mi stydno za všechny podobné štváče ve stylu autora tohoto blogu a jeho kývalů.

0 0
možnosti

Á, pan Zelinka...

Položím vám záludnou otázku. Útočili na Srí Lance s větší pravděpodobností náboženští fanatici nebo evolučníci s velkotřeskaři?

0 0
možnosti

A to si povšimněte, že i pan Měšťan se svou "novou geologií" dosti kopíruje právě tyto kreacionisty. Třeba když psal o Grand Canyonu, také psal o odtoku oceánu, který byl nejdřív nad tím a který tyto struktury vyhloubil. Jindy zase psal zrovna o vltavském údolí.

0 0
možnosti
Foto

:-)

Pan Měšťan je taková parodie na vědce. Pořád dokola opakuje mantru, že deskoví tektonici vycházejí z modelu ploché Země. Což pan Tejkal ve svém příspěvku opomenul zmínit...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS