Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No a jak jinak než s vlastním pojetím "lásky k bližnímu Svému" se kreacionisté mdlé země na Svém webu vyjadřují k autorovi tohoto blogu.

Dovolím si citovat odborníka na kvantovou fyziku Fotóna (takhle se sám nazývá, nejspíš že se stydí za své pravé jméno), který sice vystudoval jen dva semestry VŠ ovšem jak sám hrdě tvrdí vystudoval 20 let vysoké školy života:

"Tejkal podlieha vlastnej frustrácii. Netrápi ma, čo ten jedinec na svojom blogu šramotí. Teraz som tam len námatkovo nakukol a vidím jeho nadutý výrok:

Môžeš mať semestrov koľko chceš, keď vieš z toho už dnes prd a ľahko ťa zotrie zo stola obyčajný fotón, ktorý má síce z kvantovky len semestre dva, avšak narozdiel od teba sa tým aktívne zaoberá 20 rokov. Poďme sa baviť napr. o kvantovom tunelovaní, na ktorom si u mňa minule pohorel na celej čiare. Davaj: zde je pak link, kde Fotón, diskuje sám se sebou - netřeba číst":

Přemýšlím co k tomu dodat...

0 0
možnosti
Foto

V diskusi máme také "kata" admina, ježkovi voči to jsou přezdívky, který Své jméno také hrdě tají. Cituji:

" Zcela sdílím vaše pocity, ale už bych sem toho nadutého šaška netahal – ono úplně stačilo to, co tu předváděl, než jsem ho odstřihl. Ať si na svém blogu cintá ty svoje dementní bláboly, připomínat si ho tady však nemusíme "

A já (Martin Frélich) tvrdím, že si ho musíte připomínat. Hlavně proto, že ukazuje Vaši nesmyslnou a fanatickou víru v něco co je zcela mimo realitu.

A tohle se snaží ukázat ostatním lidem.

A chápu, že se Vám to nelíbí.

0 0
možnosti

Ten článek jsem již četl. Takhle dopadne věda, když do ní vstoupí ideologie, a je vcelku jedno, zda se vloudí Genesis nebo indická božstva.

1 0
možnosti

Bože můj, proč mě opět pokoušíš. Mám za sebou pět semestrů kvantové mechaniky zaměřených na elektronový obal atomů a molekul. Nejnovější kreacionistický článek je pohádka pro malé hloupé děti:

http://kreacionismus.cz/oda-na-udivujici-atom/

1 0
možnosti

;-DTo snad ani nemohl napsat Dr. Richter, který působil v Jet Propulsion Lab. Navíc je to blbě přeložené do CZ. Poslal bych to do NASA, aby se pobavili. ;-D Tak takoví vyhovují kreacionistům, kteří jsou někde na úrovni 6. ročního dítěte. ;-D

1 0
možnosti

Napsal Foton Chameleonovič na kreacionismus.cz:

"Na iDnes som dlho nepozeral. Až odvtedy, ako tu bolo zverejnené hento oznámenie o KTE potyčkami so zákonom ČR. Mám teraz nočnú a pozorujem, že KTE má roztrasené kolená. (Viď posledné 3 vety jeho najnovšieho článku uverejnenom pred 2 hodinami.) ....Ale hlavná vec, keď som ja niekoho z nich nazval trochu tuhším slovom na iDnes, okamžite ma stopli. KTE-mu miesto toho vraj prajú „dobrý boj“ No uvidíme, aký dobrý bude s políciou, ak sa tým začnú hlbšie zaoberať, pretože jednoznačne sa jedná z jeho strany o hanobenie náb. presvedčenia. (Samozrejme mám na mysli tie invektívy, nie jeho nesúhlas s kreacionizmom, či dokonca vraj neochotu diskutovať. Veď som diskutoval. A kde teraz? Nech mi odpíše na mail na tlg.estranky.sk Je tam aj odkaz na moje novo vytvorené všeobecné diskusné fórum."

Mohu tě ujistit, Fotonečku, že rozhodně nemám roztřesená kolena. A ohledně tvého způsobu diskuse, pro který tě leckde nemají rádi... nezkusil ses někdy zamyslet, zda chyba není někde u tebe?

0 0
možnosti

Na Fotonovy stránky (tlg.estranky.sk) se koukněte, to je ještě větší hlína než kreacionismus.cz.

0 0
možnosti
Foto

Už vidím toho policajta na služebně, jak mu někdo říká o trestním oznámení z uvedeného důvodu. ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Představa, že někdo jde na policii a podá trestní oznámení, protože se mu nelíbí, co někdo někde napsal v internetu... je legrační. :-) Chudáci policisté, ale alespoň se u toho pobavili.

Jinak to, že si pletou zákony a nějaká privátní nařízení, mě u téhle skupiny lidí neudivuje. Jsou naivní, věří čemukoliv a s tou realitou se taky nijak moc nebratří. Mohlo to dopadnout jinak? :-)

Vám R^

0 0
možnosti

R^:-) Policie se tím nebude zabývat. Pár týdnů jsem byl v Norsku Nemusím popisovat, jak tam jsou na podobné projevy náboženské zlosti nabroušení - vše, co by Vám bylo ze strany náboženských fanatiků nepříjemné, ať agitace či propagace, nebo jejich urážení v osobních rovinách atd., skutečně může řešit policie, ale ve Váš prospěch! Sami věřící si to prý nějak hlídají v rámci vnitřního konfesního práva, takže si Vám normálně nikdo nedovolí vnucovat jakýkoliv text bible jakoukoliv formou, natož se kasat, že je věřící, jako že je něco víc (to jistě ne) - to vše je bráno jako neslušnost(!) a obtěžování, které je možné žalovat. Velmi jsem se pobavil nad údajným odpouštěním a jak jim nevadí, že není sdílena kreacionistická demagogie atd., což samozřejmě není pravda, ale strašit udáním na svém sektářském bordelplace, to se opravdu jen tak nevidí. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Asi jim opravdu reklamu děláte, protože i záporná reklama je lepší, než žádná. O náboženské sekty jsem se nikdy nezajímal, ale po přečtení Vaších článků už vím, kde je hledat ( ne já. ale jiní ).

0 0
možnosti

Já jsem na kreacionisty (mladé Země) narazil kdysi čirou náhodou, když jsem do vyhledávače zadal slovo "evoluce". Je otázkou, zda si podobných aktivit nevšímat nebo se proti nim ozvat. Někdy je lépe to, někdy ono.

0 0
možnosti

Pokud opravdu na Zemi existuje souboj dobra se zlem, vypadá to, že pana Kábrta to zlo zcela ovládlo. Tolik lží a nenávisti se pohromadě jenom tak nevidí. Dělá své víře špatnou službu, přesně tak, jak by zlé moci vyhovovalo.

0 0
možnosti

Pavel Kábrt je dnes už mimo a na dění kolem kreacionismus.cz nemá vliv. Tohle řeší nový admin.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé. Ale možná by bylo mnohem lepší, kdybyste napsal kde onen plurální kreator ten text zveřejnil. Takhle jsem z toho vašeho textu vola aký zmetený.

1 0
možnosti

Bylo to ve všeobecné diskusi na kreacionismus.cz, ale admin to nejspíš odstranil.

http://kreacionismus.cz/vseobecna-diskuse/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS