Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Náhodou to může být docela zábavné. Proč vás to ještě nenapadlo? Stačí se jim přihlásit pod falešným jménem a psát jim tam nesmysly po vzoru Jaroslava Haška, který si jednou v časopise vymýšlel zvířata. Nějakou dobu se můžete bavit, jak vám to žerou, a pak z nich můžete udělat blbce, když jim prozradíte, co jste zač a že jste si to vše vycucali z prstů. To by ten extrémistický web mohlo na nějakou dobu ochromit.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že to nemá cenu.

Pokud budou pracovat pro mladozemské kreacionisty podobní odborníci jako ti, již tam prozatím vyjádřili svůj zájem v diskusi, může vyjít celkem zábavný výsledek i tak.

1 0
možnosti

Zdá se ovšem, že vystrkují rohy. Někdo z nich zřejmě už na pana Tejkala podal trestní oznámení. Ale to by mohlo být docela zábavné, další “opičí proces”. Proto se do toho asi moc nehrnou. Akorát by měli ostudu.

0 0
možnosti
Foto

V to doufám, že by měli ostudu. Ale prakticky s jistotou to bude odloženo.

0 0
možnosti

R^ Přesně tak. Strategicky je asi lepší nechat jejich své svému. Problém je, že to může mít přesah do míst, kde není takový kabaret vítán a pak se těžko takové místo deratizuje.

0 0
možnosti
Foto

To vás přesně vystihuje ( čeští Švejci), ale tudy cesta nevede. Kreacionisti jsou lidé, kteří si nevěří, takže hledají oporu v nějakých "vůdcích" a výsměch je jen více zatvrdí. Inteligentní člověk se nevysmívá, ale trpělivě vysvětluje.

0 0
možnosti

Však to probíhá tady. Oni všechny nepohodlné názory právě na tom serveru rovnou mažou a autorům zakazují přístup.

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik