Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzkaz pro pana Potra,

I Vy šikulo, teď jste na to kápnul. Pan Tejkal nejenže si vyřizuje účty se svými příbuznými, ale taky je v kontaktu s jednou neziskovkou George Sorose, od kterého pobírá nemalý mrzký peníz za to, že podporuje a tajně plánuje zničení katolické Evropy pomocí migrantů. Plán je jednoduchý. Naženou spolu s Americkými neocony do Evropy co nejvíce lidí jiného vyznání. Ti pak postupně pod zástěrkou lidských práv zcela ochromí fungování katolické církve a tím zničí i kreacionisty. Tím pádem bude naplněn jejich ďábelský plán na zničení všech lidí věřících v tu jedinou a správnou pravdu a otevřou tím cestu k proniknutí vědy a potažmo také evolucionismu do celé společnosti. Ano tak to je.

Díky za to, že jste mi otevřel oči. Již nikdy nebudu tupým ovčanem, hlásající odporné vědecké bludy.

0 0
možnosti
Foto

P.S. Ještě bych Vás chtěl jednou požádat o vysvětlení ohledně těch meandrů. pořád tomu nerozumím. Díky.

0 0
možnosti
JP

J45o60s98e24f 80P34o66t91r

8. 12. 2018 21:29

Vzkaz pro pana Kindla,

pane Kindle, nenechte se vyvést z rovnováhy. Problém je vtom, že pan Tejkal kritizuje kreaconisty mladé Země - což jsou lidé přesvědčeni, že Země je stará 6000 let. Takových je zde u nás řekněme 10 nebo 30 lidí?. Nejhorší ovšem je, že jeden z této minimenšiny je pana Tejkala blízkým příbuzným a přesto, že to vypadá jako boj pana Tejkala proti zpátečnictví a za pokrok, ve skutečnosti je to vyřizování rodinných účtů a rozepří.

Jinak ve vašich příspěvcích máte naprostou pravdu, což jistě nelibně nesou další zde diskutéři ( nejmenuji.....)

1 1
možnosti
KT

Jste opravdu velmi hloupý. Vaše dedukce ohledně mé rodiny jsou sice líbivě konspirační, ale pravdě vzdálené.

1 1
možnosti
Foto

Tvrzení, že lidé ve středověku věřili, že země je plochá, je výtvorem dvou mužů, kteří s ním přišli prakticky současně až v 19. století! Prvním z nich byl Američan Washington Irving, oblíbený vypravěč, který v roce 1828 vydal svou verzi Kolumbova životopisu. Právě on přišel s obrazem Kryštofa Kolumba, prostého námořníka, stojícího před temným zástupem inkvizitorů a kapucemi zahalených teologů, shromážděných v Salamance, kteří všichni věřili, že Země je placatá... Druhým tvůrcem tohoto mýtu byl Antoine-Jean Letronne, francouzský akademik se silnými protináboženskými předsudky. V roce 1834 vydal knihu plnou různých falešných interpretací a překroucených skutečností. Jak píšu dole i církev věděla, ve starověku a ve středověku, že země je kulatá,

0 2
možnosti
KT

A co jako? Zatím tu nikdo netvrdil, že ve středověku lidé věřili v plochou Zemi.

0 0
možnosti
JS

Jé Boží bludy od té paní ze Slovenska mi nějak unikaly v poslední době, nebyl by odkaz prosím, nepamatuji si její jméno ;-)

Vám karma :-)R^

0 0
možnosti
Foto

I řekl Bůh: „Buď světlo!“ A bylo světlo.“Vědci věří, že náš vesmír začal existovat při jediné obrovské explozi energie a světla, kterou nyní označujeme jako velký třesk. Byl to počátek všeho, co existuje. Počátek existence vesmíru, počátek existence prostoru a dokonce počátek samotného času.Vznik toho všeho navíc způsobilo něco, co stálo mimo čas, mimo prostor a mimo hmotu. Fakt je, že náš vesmír má počátek a neexistoval vždy.

1 2
možnosti
KT

Velký třesk jako akt stvoření? S tím nemám sebemenší problém. Zato s velkým třeskem mají velké problémy kreacionisté mladé Země. Bylo to moc dávno...

2 0
možnosti
Foto

jsou lidé pro které je Bible nezpochybnitelná a navzdory všem důkazům, ji budou bránit zuby nehty:-/

0 0
možnosti
KT

Bible je v pohodě, je to kniha náboženská. Problém mají lidé, kteří z ní dělají vědeckou příručku.

1 0
možnosti
Foto

Představte si, že Mikuláš Koperník byl římskokatolický duchovní, který je považován za tvůrce heliocentrické teorie, který o tom sepsal knihu , která se jmenuje " O pohybu nebeských těles“, a daroval ji Papež Pavel III., který jej po přečtení knihy se všemi poctami přijal Koperníka a jmenoval jej členem Papežské akademie.

0 0
možnosti
KT

Jen pro vyjasnění, a nevyžaduji, aby se mnou někdo souhlasil, ani z kreacionistů: já věřím na pevnou Zeměkouli, která se vůbec ve sluneční soustavě či vesmíru nepohybuje, pevně stojí na místě, pravděpodobně ve středu vesmíru.

Ale nezabývám se tím, na webu jsou fyzici, kteří tento pohled podporují a snášejí pro něj řadu faktů z pozorování, ale opravdu se tím nezabývám. Ani "Foucault" ani "Coriolis" tuto možnost nepopírají. Opakuji: nezabývám se tím. Myslím si, že jako církev trapně podlehla evolučním nesmyslům, tak i trapně podlehla heliocentrismu a všem těm "novodobým" slátaninám o vesmíru včetně třeskuplesku. Včera byl v televizi Grygar, já nemám sílu se na to dívat, měl bych z toho břichobol, ale kamarád se na to díval, byl se mnou na skajpu a se smíchem (je to fyzik) mi občas sdělil, jaké hovadiny tam Grygar (katolík) vytruboval - chudák kamarád, obětoval se za mne. PK

Napsal uživatel Pavel Kabrt dne St, 07/09/2014 - 14:38.

0 0
možnosti
Foto

Pokud budete číst Bibli tam a zpátky, tak se nikdy nedočtete, tvrzení, že je země placatá. Kde jste na to příšel ???

0 0
možnosti
KT

Že se v bibli píše o ploché zemi tvrdí MarianSK. Dokládá to i odkazem: https://www.flatearthdoctrine.com/flat-earth-scriptures/

Můj názor je prostší. Domnívám se, že alespoň někteří bibličtí autoři netušili, že Země je kulatá. Stejně jako - pochopitelně - nic netušili o evoluci, radioaktivitě, deskové tektonice atp.

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik