Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

V souvislosti s volbou presidenta se moje žena podivovala, kde se v lidech vůči Zemanovi bere tolik nenávisti. Aby měla představu o skutečné nenávisti, ocitoval jsem jí kousek Kábrta. Prohlásila, že takový člověk je nemocný a měl by se léčit. Takže ne nenávist, ale duševní choroba?

1 0
možnosti
Foto

Buďme rádi, že Kábrt k tomu svému jednání nepřidává další akt, tak jako Karel "Zemanovec" Slezák... ;-D;-D;-D

https://www.youtube.com/watch?v=_6vRe_D6m0Y

0 0
možnosti

Po přečtení tohoto textu se ještě někdo diví, proč jsou tito kreacionisté nazýváni fanatiky? Přičemž podotýkám, že zdejší diskutéři, kterých chybí rozhled v biologii, často prostě jenom kopírují texty pana Kábrta (v minulé diskuzi pan Kindl, popřípadě pan Vít, který z nich dokonce dělá blogy a vydává je za své články). Tím sami sebe usvědčují z téhož fanatismu.

0 0
možnosti
Foto

Karle, technická: článek Pročpak jste, pane Kábrte, na evolucionisty tak naštván? mi nejde otevřít. Zkoušel jsem to na dvou PC, tak myslím, že je problém s linkem...

0 0
možnosti

Dá se to vygooglit. Článek je další pěknou sondou do duše nenávistného náboženského fanatika. V podstatě vše, co přisuzuje "evolucionistům" lze najít přímo u něj.

0 0
možnosti
JR

J84a33r72a 49R98a14n25k

24. 1. 2018 3:07

Myslela jsem, ze narazite na knihy "Darwin's awards", kam se zapisdi vsichni nesikovni nestastnici, mam jich uz nekolik.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik