Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a28n 14H54l90e37d29í47k

10. 12. 2017 23:25

příznivce stvoření neodsuzujte, jsou mezi nimi téméř všichni nositelé Nobelovy ceny, pravděpodobně ve svém badatelském procesu narazili na odlišné poznatky, než jakých se drží zapšklí pohané.--- Material.metoda poznání vesmíru obsahuje mnoho vědeckých závěrů, i fyzikálně--chemických , ale tyto závěry se nedají spojit ve fungující celek. Ve skutečnosti se materialisté stali předmětem vtipů a posměchu.

1 1
možnosti

Asi jste si nevšiml, že autor píše o kreacionistech mladé Země (pár tisíc let). Nositelé Nobelovy ceny - příznivci stvoření mezi nimi nebudou, a zejména nositelé NC za fyziku či astronomii.

2 1
možnosti

Jak vysoká je pravděpodobnost, že atom argonu zaujmul místo draslíku radioaktivním beta rozpadem? Je to totiž předpoklad na kterém stavíte doměnku, že můžete zjistit dobu, která uplynula od vytvoření krystalu.

0 0
možnosti

Neznám jiný způsob, jak by se atom argonu mohl objevit na místě draslíku v pravidelné krystalové mřížce. Vy takový způsob znáte? Kromě zázraku, ovšem...

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik