Diskuse

Definice lži

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Tejkale, představuji si a sdílím Vaše pocity z diskuze s tak zarážejícím druhem křesťana. Váš empatický vztah ke světu - vztah gnostika, jak se sám nazýváte - nemůže neimponovat. Budu rád, přečtete-li si mé úvahy, které uveřejňuji pod názvem O Prapříčině a Nejen o Prapříčině. Myslím, že existuje - k mému údivu nepochopený, nevyužitý - duchovní prostor, do kterého může, má proč vstoupit proměňující se, dnes nepochopitelně nízce sekularizovaná společnost - lidstvo. Srdečně Vás zdravím.

0 0
možnosti

Uvedený styl pana Kábrta je pěknou ukázkou logického klamu spočívajícího v útoku na city. Kromě toho pan Kábrt rád předvádí logický klam s užitím slaměného panáka (něco evolucionistům přisoudí a pak to s rozkoší cupuje), uzeného slanečka (vybere si nějakou podružnost a na ní odvádí pozornost od podstaty), ale též nekonzistence. Pan Kábrt je typickým představitelem některých kreacionistů, kteří sice hlásají křesťanství, ale pro hlásání svých myšlenek používají fauly. Pokud bychom využili jejich argumentace, mohli bychom je označit za nejúčinnější nástroje samotného Satana, neboť svým přístupem ve skutečnosti mnoho lidí odrazují od víry. Pro mnoho lidí totiž právě tito militantní kreacionisté představují typické reprezentanty křesťanství.

3 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik